Cromax Pro -3-kerrosmaalaus ja sävylakkaus

Kurssi on tarkoitettu perehdyttämään automaalauksen osaavat maalarit Cromax Pro -3-kerrosmaalausjärjestelmän käyttämiseen. Kurssin avulla oppii 3-kerrosmaalauksen sekä sävylakkauksen oikean tekniikan.

Koulutus järjestetään 20.9.2019.

Hyödyt

Nykyään yhä useampi autonvalmistaja käyttää 3-kerrosmaalausmenetelmää. Järjestelmän taitaminen on edellytys nykyaikaisten ajoneuvojen korjausmaalaamiseen.

Kurssin sisältö

Teoria

  • Käydään läpi 3-kerrosmaalauksen työvaiheet sävyn valinnasta ruiskutukseen.
  • Sävylakkaus

Käytäntö

  • Käytännön osuudessa kurssilaiset tutustuvat tuotteisiin ja työmenetelmiin harjoitustöiden avulla huippulaadukkaassa Nova Verta -maalauskammiossamme.
  • Kurssilaiset ruiskuttavat värimallit ja vertaavat korjattavaan kohteeseen. Saatujen tulosten perusteella valitaan paras vaihtoehto ja maalataan korjattava kohde.

Harjoitustyöt

Koulutusmaalaamossa on käytössä kaikki nykyaikaisessa maalaamisessa tarvittavat laitteet. Meillä pääset testaamaan itse miten maalaaminen sujuu.

Valmistautuminen ja varusteet

Koulutusmaalaamolta löytyvät kaikki tarvittavat suojavarusteet käytännön töitä varten, mutta halutessaan mukaan voi ottaa myös omia suojavarusteita (haalarit, hengityssuojaimet).

Ruokailu ja majoittuminen

Tarjoamme osanottajille aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Osallistujat huolehtivat itse majoituksesta ja matkakustannuksista.

Hinta

Cromax Pro -3-kerrosmaalaus ja sävylakkaus -kurssin hinta on 250 € + alv/päivä. HL Groupin asiakkaille maksuton.

Varaa paikka kurssille

Ilmoittaudu kurssille tästä