Cromax Pro

Kurssi on tarkoitettu perehdyttämään automaalauksen osaavat maalarit Cromax Pro -järjestelmän käyttämiseen. Kurssilla opit Cromax Pro -järjestelmän oikeaoppisen ja tehokkaan käytön.

Koulutus järjestetään 3.5.2019.

Hyödyt

Kurssin jälkeen ymmärrät Cromax-tuotteiden käyttöajatuksen ja edut. Osaat oikeat menetelmät ja kykenet heti tehokkaaseen ja laadukkaaseen maalaamiseen. Ottamalla Cromaxin käyttöön pystyt tekemään enemmän valmista, mikä mahdollistaa paremmat taloudelliset tulokset.

Kurssin sisältö

Teoriaosuus

  • Teoriaosuudessa käydään läpi alusvärien, pintavärien sekä lakkojen tekniset ominaisuudet esim. kuivatus- ja välihaihdutusajat jne. Lisäksi tutustutaan tuotteiden käyttötarkoituksiin ja ruiskutusmenetelmiin.

Käytännön osuus

  • Käytännön osuudessa kurssilaiset saavat tutustua tuotteisiin ja työmenetelmiin harjoitustöiden avulla huippulaadukkaassa Nova Verta –maalauskammiossamme. Käytännön harjoituksilla pystytään parhaiten toteamaan Cromax Pro –järjestelmän edut maalauksessa.

Value shade –menetelmän hyödyntäminen

  • Value shade –järjestelmän avulla saavutat aina oikean alusvärin sävyn. Tässä osuudessa tutustutaan menetelmän hyödyntämiseen ja sen tuomiin etuihin pintavärin vähäisessä menekissä.

Harjoitustyöt

Koulutusmaalaamossa on käytössä kaikki nykyaikaisessa maalaamisessa tarvittavat laitteet. Meillä pääset testaamaan itse, miten maalaaminen Cromaxilla sujuu.

Valmistautuminen ja varusteet

Koulutusmaalaamolta löytyy kaikki tarvittavat suojavarusteet käytännön töitä varten, mutta halutessaan mukaan voi ottaa myös omia suojavarusteita (haalarit, hengityssuojaimet).

Ruokailu ja majoittuminen

Tarjoamme osanottajille aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Osallistujat huolehtivat itse majoituksesta ja matkakustannuksista.

Hinta

Cromax Pro –kurssin hinta on 250 € + alv/päivä. HL Groupin asiakkaille maksuton.

Varaa paikka kurssille

Ilmoittaudu kurssille tästä