Cromax -uudet tuotteet

Kurssi on tarkoitettu perehdyttämään automaalauksen osaavat maalarit Cromax -maalausmenetelmän uusiin tuotteisiin.  Kurssilla opit taidot, joiden avulla saat parhaan hyödyn uusien tuotteiden lukuisista huippuominaisuuksista.

Koulutus järjestetään 15.2.2019.

Koulutus järjestetään 19.1.2017.

Hyödyt

Päivän kurssin jälkeen tiedät Cromaxin uusien tuotteiden ominaisuudet ja edut ja osaat oikeat menetelmät tehokkaaseen ja laadukkaaseen maalaamiseen.

Kurssin sisältö

Teoriaosuus

  • Teoriaosuudessa käydään läpi uusien tuotteiden tekniset ominaisuudet esim. kuivatus- ja välihaihdutusajat jne. Lisäksi tutustutaan tuotteiden käyttötarkoituksiin ja ruiskutusmenetelmiin.

Käytännön osuus

  • Käytännön osuudessa kurssilaiset saavat tutustua tuotteisiin ja työmenetelmiin harjoitustöiden avulla huippulaadukkaassa Nova Verta –maalauskammiossamme. Käytännön harjoituksilla pystytään parhaiten toteamaan Cromax-järjestelmän edut maalauksessa.

Harjoitustyöt

Koulutusmaalaamossa on käytössä kaikki nykyaikaisessa maalaamisessa tarvittavat laitteet. Meillä pääset testaamaan itse miten maalaaminen Cromaxilla sujuu.

Valmistautuminen ja varusteet

Koulutusmaalaamolta löytyy kaikki tarvittavat suojavarusteet käytännön töitä varten, mutta halutessa voi ottaa myös omia suojavarusteita mukaan (haalarit, hengityssuojaimet).

Ruokailu ja majoittuminen

Tarjoamme osanottajille aamu- ja iltapäiväkahvit, sekä lounaan. Kursseille osallistujat huolehtivat itse majoituksista ja matkakustannuksista.

Hinta

Cromax Pro –kurssin hinta on 250 € + alv. / päivä, HL Groupin asiakkaille maksuton.

Varaa paikka kurssille

Ilmoittaudu kurssille tästä