Spies Hecker Permahyd Hi-Tec 2-kerrosmaalausjärjestelmä

Kurssi on tarkoitettu perehdyttämään automaalauksen osaavat maalarit Spies Heckerin -järjestelmän käyttämiseen. Kurssilla opit Permahyd Hi-Tec oikeaoppisen ja tehokkaan käytön.

Koulutus järjestetään 11.10.2019.

Hyödyt

Kurssin jälkeen ymmärrät Spies Heckerin-tuotteiden käyttöajatuksen ja edut. Osaat oikeat menetelmät ja kykenet heti tehokkaaseen ja laadukkaaseen maalaamiseen. Ottamalla Spies Heckerin käyttöön pystyt tekemään enemmän valmista, mikä mahdollistaa paremmat taloudelliset tulokset.

Kurssin sisältö

Teoriaosuus

  • Teoriaosuudessa käydään läpi alusvärien, pintavärien sekä lakkojen tekniset ominaisuudet esim. kuivatus- ja välihaihdutusajat jne. Lisäksi tutustutaan tuotteiden käyttötarkoituksiin ja ruiskutusmenetelmiin.

Käytännön osuus

  • Käytännön osuudessa kurssilaiset saavat tutustua tuotteisiin ja työmenetelmiin harjoitustöiden avulla huippulaadukkaassa Nova Verta –maalauskammiossamme. Käytännön harjoituksilla pystytään parhaiten toteamaan Permahyd Hi-Tec –järjestelmän edut maalauksessa.

Harjoitustyöt

Koulutusmaalaamossa on käytössä kaikki nykyaikaisessa maalaamisessa tarvittavat laitteet. Meillä pääset testaamaan itse, miten maalaaminen Spies Heckerillä sujuu.

Valmistautuminen ja varusteet

Koulutusmaalaamolta löytyy kaikki tarvittavat suojavarusteet käytännön töitä varten, mutta halutessaan mukaan voi ottaa myös omia suojavarusteita (haalarit, hengityssuojaimet).

Ruokailu ja majoittuminen

Tarjoamme osanottajille aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Osallistujat huolehtivat itse majoituksesta ja matkakustannuksista.

Hinta

Permahyd Hi-Tec –kurssin hinta on 250 € + alv/päivä. HL Groupin asiakkaille maksuton.

 

Varaa paikka kurssille

Ilmoittaudu kurssille tästä