Spies Hecker – uuden teknologian tuotteet

Kurssi on tarkoitettu perehdyttämään automaalauksen osaavat maalarit Spies Hecker -maalausmenetelmän uusiin tuotteisiin.  Kurssilla opit taidot, joiden avulla saat parhaan hyödyn uusien tuotteiden lukuisista huippuominaisuuksista.

Koulutus järjestetään 25.1.2019.

Koulutus järjestetään 25.1.2019.

Hyödyt

Päivän kurssin jälkeen tiedät Spies Heckerin uusien tuotteiden ominaisuudet ja edut ja osaat oikeat menetelmät tehokkaaseen ja laadukkaaseen maalaamiseen.

Kurssin sisältö

Teoriaosuus

  • Teoriaosuudessa käydään läpi uusien tuotteiden tekniset ominaisuudet esim. kuivatus- ja välihaihdutusajat jne. Lisäksi tutustutaan tuotteiden käyttötarkoituksiin ja ruiskutusmenetelmiin.

Käytännön osuus

  • Käytännön osuudessa kurssilaiset saavat tutustua tuotteisiin ja työmenetelmiin harjoitustöiden avulla huippulaadukkaassa Nova Verta –maalauskammiossamme. Käytännön harjoituksilla pystytään parhaiten toteamaan Spies Hecker -järjestelmän edut maalauksessa.

Harjoitustyöt

Koulutusmaalaamossa on käytössä kaikki nykyaikaisessa maalaamisessa tarvittavat laitteet. Meillä pääset testaamaan itse miten maalaaminen Spies Heckerillä  sujuu.

Valmistautuminen ja varusteet

Koulutusmaalaamolta löytyy kaikki tarvittavat suojavarusteet käytännön töitä varten, mutta halutessa voi ottaa myös omia suojavarusteita mukaan (haalarit, hengityssuojaimet).

Ruokailu ja majoittuminen

Tarjoamme osanottajille aamu- ja iltapäiväkahvit, sekä lounaan. Kursseille osallistujat huolehtivat itse majoituksista ja matkakustannuksista.

Hinta

Spies Hecker –kurssin hinta on 250 € + alv. / päivä, HL Groupin asiakkaille maksuton.

Varaa paikka kurssille

Ilmoittaudu kurssille tästä