Standoblue

Kurssi on tarkoitettu perehdyttämään automaalauksen osaavat maalarit Standoblue–järjestelmän käyttämiseen. Kurssin avulla oppii taidot joiden avulla saat parhaan hyödyn Standoblue–maalausjärjestelmän lukuisista huippuominaisuuksista.

Koulutus järjestetään 28.9-29.9.2017.

Hyödyt

Kahden päivän kurssin jälkeen tiedät Standox-tuotteiden ominaisuudet ja edut ja osaat oikeat menetelmät  tehokkaaseen ja laadukkaaseen maalaamiseen. Standoblue-järjestelmän avulla saat maalaamon tehokkuuden uudelle tasolle.

Kurssin sisältö

Standox tuotekoulutus teoria

  • Teoria osuudessa käydään läpi alusvärien, pintavärien, sekä lakkojen tekniset ominaisuudet esim. kuivatus- ja välihaihdutusajat jne. Lisäksi tutustutaan tuotteiden käyttötarkoituksiin ja ruiskutusmenetelmiin.

Standox tuotekoulutus käytäntö

  • Käytäntö osuudessa kurssilaiset saavat tutustua tuotteisiin ja työmenetelmiin harjoitustöiden avulla huippulaadukkaassa Nova Verta –maalauskammiossamme. Käytännön harjoituksilla pystyy parhaiten toteamaan Standoblue–järjestelmän edut maalauksessa.

Harjoitustyöt

Koulutusmaalaamossa on käytössä kaikki nykyaikaisessa maalaamisessa tarvittavat laitteet. Meillä pääset testaamaan itse miten maalaaminen Standoxilla sujuu.

Valmistautuminen ja varusteet

Koulutusmaalaamolta löytyy kaikki tarvittavat suojavarusteet käytännön töitä varten, mutta halutessa voi ottaa myös omia suojavarusteita mukaan (haalarit, hengityssuojaimet).

Ruokailu ja majoittuminen

Tarjoamme osanottajille aamu- ja iltapäiväkahvit, sekä lounaan. Kursseille osallistujat huolehtivat itse majoituksista ja matkakustannuksista.

Hinta

Standoblue –kurssin hinta on 250 € + alv. / päivä, HL Groupin asiakkaille maksuton.

Varaa paikka kurssille

Ilmoittaudu kurssille tästä