Toyota-maalausjärjestelmän uudet tuotteet

Kurssi on tarkoitettu perehdyttämään automaalauksen osaavat maalarit Toyotan maalausmenetelmän uusiin tuotteisiin. Kurssilla opit taidot, joiden avulla saat parhaan hyödyn Standoblue-maalausjärjestelmän uusien tuotteiden lukuisista huippuominaisuuksista.

Koulutus järjestetään 8.11.2019.

Hyödyt

Päivän kurssin jälkeen tiedät Standoxin uusien tuotteiden ominaisuudet ja edut ja osaat oikeat menetelmät tehokkaaseen ja laadukkaaseen maalaamiseen.

Kurssin sisältö

Teoriaosuus

Teoriaosuudessa käydään läpi uusien tuotteiden tekniset ominaisuudet esim. kuivatus- ja välihaihdutusajat jne. Lisäksi tutustutaan tuotteiden käyttötarkoituksiin ja ruiskutusmenetelmiin.

Käytännön osuus

Käytännön osuudessa kurssilaiset saavat tutustua tuotteisiin ja työmenetelmiin harjoitustöiden avulla huippulaadukkaassa Nova Verta –maalauskammiossamme. Käytännön harjoituksilla pystytään parhaiten toteamaan Standoblue-järjestelmän edut maalauksessa.

Harjoitustyöt

Koulutusmaalaamossa on käytössä kaikki nykyaikaisessa maalaamisessa tarvittavat laitteet. Meillä pääset testaamaan itse miten maalaaminen Standoxilla sujuu.

Valmistautuminen ja varusteet

Koulutusmaalaamolta löytyy kaikki tarvittavat suojavarusteet käytännön töitä varten, mutta halutessaan voi ottaa mukaan myös omia suojavarusteita (haalarit, hengityssuojaimet).

Ruokailu ja majoittuminen

Tarjoamme osanottajille aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Osallistujat huolehtivat itse majoituksesta ja matkakustannuksista.

Hinta

Toyota-maalausjärjestelmän uudet tuotteet –kurssin hinta on 250 € + alv/päivä. HL Groupin asiakkaille maksuton.

Varaa paikka kurssille

Ilmoittaudu kurssille tästä