Toyota-maalausmenetelmät

Kurssi on tarkoitettu perehdyttämään automaalauksen osaavat maalarit Toyotan maalausmenetelmiin Standoblue-järjestelmän kautta. Kurssin avulla opit taidot, joiden avulla saat parhaan hyödyn Standoblue-maalausjärjestelmän lukuisista huippuominaisuuksista.

Koulutus järjestetään 8.11-9.11.2018.

Hyödyt

Kahden päivän kurssin jälkeen tiedät Standox-tuotteiden ominaisuudet ja edut ja osaat oikeat menetelmät tehokkaaseen ja laadukkaaseen maalaamiseen. Standoblue-järjestelmän avulla saat maalaamon tehokkuuden uudelle tasolle.

Kurssin sisältö

Teoriaosuus

  • Teoriaosuudessa käydään läpi alusvärien, pintavärien sekä lakkojen tekniset ominaisuudet esim. kuivatus- ja välihaihdutusajat jne. Lisäksi tutustutaan tuotteiden käyttötarkoituksiin ja ruiskutusmenetelmiin.

Käytännön osuus

  • Käytännön osuudessa kurssilaiset saavat tutustua tuotteisiin ja työmenetelmiin harjoitustöiden avulla huippulaadukkaassa Nova Verta -maalauskammiossamme. Käytännön harjoituksilla pystytään parhaiten toteamaan Standoblue-järjestelmän edut maalauksessa.

Harjoitustyöt

Koulutusmaalaamossa on käytössä kaikki nykyaikaisessa maalaamisessa tarvittavat laitteet. Meillä pääset testaamaan itse, miten maalaaminen Standoxilla sujuu.

Valmistautuminen ja varusteet

Koulutusmaalaamolta löytyy kaikki tarvittavat suojavarusteet käytännön töitä varten, mutta halutessaan mukaan voi ottaa myös omia suojavarusteita (haalarit, hengityssuojaimet).

Ruokailu ja majoittuminen

Tarjoamme osanottajille aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Kursseille osallistujat huolehtivat itse majoituksesta ja matkakustannuksista.

Hinta

Standoblue-kurssin hinta on 250 € + alv/päivä. HL Groupin asiakkaille maksuton.

Varaa paikka kurssille

Ilmoittaudu kurssille tästä