28.08.2017

Meguiar’s mukana lukuisissa tapahtumissa kevään ja kesän aikana

Meguiar’s-autonhoitotuotteet ovat olleet aktiivisesti näkyvillä viime kevään ja kesän aikana useissa harrasteautotapahtumissa ja näyttelyissä ympäri Suomea.

Kevään aloitti ACS eli American Car Show Helsingin Messukeskuksessa. Muita suuria tapahtumia ovat olleet Hot Rod & Rock Show Tampereella, Lahden Classic Motor Show, Bimmerparty Kalajoella, Do-Dads Reunion & Vintage Drags ja Power Truck Show. Kauden päättää syys-lokakuun vaihteessa Lahdessa järjestettävä Auto ja Viihde 2017. Meguiar’s-tuotteet ovat olleet lähes viikoittain mukana myös erilaisissa jälleenmyyjien järjestämissä tapahtumissa.

Tapahtumat ovat kokonaisuudessaan olleet onnistuneita ja esimerkiksi Hot Rod & Rock Show’ssa Meguiar’s sai näyttelyosastostaan Vendors-palkinnon. Tärkeä osa näyttelytoimintaa on myös harrastajien auttaminen tapahtumissa mm. kuljetusvaurioiden ja muiden maalipintaongelmien kanssa.

Syksyn myötä Meguiar’s tulee näkymään edelleen jälleenmyyjien tapahtumissa ja suunnittelemme jo vahvasti näyttelyvuotta 2018.

Seuraa tapahtumia ja muitakin Meguiar’s-uutisia Facebookissa ja meguiars.fi-verkkosivustolla:

www.facebook.com/meguiarssuomi
www.meguiars.fi

 

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn