11.04.2022

On aika juhlia – HL Group täyttää 80 vuotta

Tämä vuosi on meille todellinen juhlavuosi, sillä HL Group täyttää 80 vuotta! Alun perin laakereihin keskittyneestä HL Groupista on kasvanut vuosikymmenten saatossa merkittävä teknisen tukkukaupan toimija, joka palvelee asiakkaitaan niin kotimaassa kuin ulkomaisillakin markkinoilla.

Yritys perustettiin 10.4.1942 nimellä Helsingin rauta- ja metalliliike Oy, joskin nimi vaihdettiin vuonna 1949 Helsingin Laakeri Oy:ksi. Helsingin Laakeri keskittyi toiminnassaan 80-luvulle asti laakereiden, tiivisteiden ja muiden teollisuuskomponenttien maahantuontiin ja myyntiin. Vuonna 1981 tuotevalikoimaa kasvatettiin autovaraosilla, ja vuonna 1987 mukaan otettiin myös automaalit. Nimellä HL Group Oy yritys on tunnettu vuodesta 1998 lähtien.

Palvelemme edelleen asiakkaitamme kolmella eri sektorilla: teollisuustuotteissa, auto- ja teollisuusmaaleissa sekä autovaraosissa ja tarvikkeissa. Monipuolinen ja alati uudistuva tuotevalikoimamme onkin yksi toimintamme kulmakivistä. HL Groupin pitkän iän ja menestyksen taustalla on myös ensiluokkainen palvelu, jatkuva halu kehittyä, osaava henkilökuntamme sekä uskolliset asiakkaat ja luotettavat monivuotiset yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemme saaneet työskennellä vuosikymmenten ajan.

Lämpimät kiitokset kaikille, jotka olette olleet mukana 80-vuotisella matkallamme! Järjestämme myyntikanavissamme erilaisia tarjouskampanjoita koko juhlavuoden ajan. Pysy siis kuulolla!

Katso HL Groupin tarina juhlasivultamme.

 

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn