16.08.2017

SELFOIL® – sintratut itsevoitelevat liukulaakerit valikoimissamme

Teollisuustuotteiden varasto-ohjelmamme kattaa laajan valikoiman liukulaakerointivaihtoehtoja – muoviliukulaakereista massiivisiin pronssilaakereihin.

Sintratut öljypronssilaakerit ovat vakio-ohjelmassamme kattaen lieriömäiset ja laipalliset holkit. Selfoil® -sintratut laakerit valmistetaan Espanjassa yli 60 vuoden kokemuksella. Tuoteohjelmamme sisältää myös pallomaiset liukulaakerit, putki- ja tankoaihiot, tuumamittaiset holkit, osavalmistus- (isot volyymit), sekä suodatin- ja äänenvaimennuskomponentit. Materiaalivaihtoehtoina ovat myös rauta ja rauta-pronssi.

Erittäin vaativa Selfoil® -valmistusprosessi kattaa 6 eri vaihetta: raaka-aineen valinnan, sekoituksen, puristusmuotoilun, sintrauksen, kalibroinnin sekä voiteluaineen vakuumilisäämisen sintrattuun rakenteeseen. Selfoil® -rakenteella, missä 25 % huokoisesta materiaalista on imeytetty voiteluaineella, saadaan aikaan luotettava, huoltovapaa voiteluratkaisu ilman kiinnileikkautumisriskiä. Valmistustekniikan ansiosta tuotteilla on erittäin hyvä mittatarkkuus, kuormituskapasiteetti 10MPa, sekä pyörimisnopeusraja 30.000rpm. Vakiovoiteluaineilla Selfoil® toimii lämpötila-alueelle -20oC – +120oC.

Tyypillisiä sovelluksia sintratuille laakereille löytyy useimmilta käyttöalueilta koneenrakennuksessa, mm. ajoneuvojen käyttölaitteista, mekatroniikasta, sähkötyökaluista sekä kotitalouskoneista.

Lue lisää tuotesivulta.

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn