logo

Syrox - On aika kääntää asiat ympäri

Yksinkertainen, helppo ja kustannustehokas maalausjärjestelmä jokaisen korjaamon tarpeisiin

Syrox – Ei kompromisseja

Syrox on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja kompakti korjausmaalausjärjestelmä. Se sopii kaikenkokoisille korjaamoille, jotka etsivät helppoa ja taloudellista, mutta silti laadukasta maalausjärjestelmää jokapäiväiseen käyttöönsä. Syroxin valikoimasta  löydät kaiken tarvittavan, muttet mitään turhaa.

Syrox – Ei hikeä, vaan onnistumisia

Yksinomaan Syroxille suunnitellut annostelukorkit ja pinnantason tarkastusikkunan sisältävät pullot auttavat suoriutumaan työstä nopeasti ja täsmällisesti samalla varmistaen, että jokainen tippa tulee käyttöön. Syroxin räätälöidyssä tuotetelineessä pullot pysyvät omilla paikoillaan vakaasti ja turvallisesti.

Pohjamaalit

Aina erikoistartuntapohjasta muovipinnoille hiomapohjamaaliin, jossa vaaleasta ja tummasta harmaasta voidaan aina sekoittaa oikea sävy optimaalisen pintamaalin peittävyyden varmistamiseksi. Valikoimassa myös erityinen joustolisäaine, joka antaa vaihtoehdon muovipinnoille, sekä märkää-märälle lisäaine.

Värimassa

Vesiperustaiset kaksikerrosmaalit ovat uutta Eurooppalaista teknologiaa. Ja se tarkoittaa helppoa, tuttua työtapaa sekä erinomaisia tuloksia. Täsmäsuunnitellut pullot pitää vain ravistaa käsin ennen käyttöä. Annostelukorkki sekä pinnantason tarkastusikkuna varmistavat, että jokainen tippa tulee käyttöön.

Kirkaslakat

Syroxiin sisältyy kaksi kirkaslakkaa, joista ensimmäinen on suunniteltu antamaan käyttäjälle joustavuutta käytössä upealla lopputuloksella. Toinen on kehitetty ilmakuivuvaksi, ja se sopii myös pieniin ja keskisuuriin korjaustöihin. Molempia lakkoja voidaan käyttää joustolisäaineen kanssa myös muovipinnoille. Valikoimassa on myös sävytysaineet alkuperäisvalmistajien erikoissävyille, jotka sopivat molempiin lakkoihin.

Syrox – Ei sotkua vaan väriä

Syroxissa on kaikki tarvittava, millä saavutat oikean värin joka päivä.

Löydät nopeasti oikean värin varman ja tarkan spektrofotometrin avulla.

Käytettävissäsi on myös maailmanlaajuinen sävykaavojen tietokanta. Oikean värin löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Syrox – Ei tulevaisuutta ilman historiaa

  • Axalta Coating Systems-brändi
  • Johtava maalinvalmistaja maailmanlaajuisesti
  • Lähes 150 vuoden kokemus
  • Kehitetty ja valmistettu Euroopassa
  • Uusi, nykyaikainen ja luotettava teknologia

Lue lisää Syroxista valmistajan sivuilla www.syrox.com

Lisätietoja

Sami Laaksonen

myyntipäällikkö, Syrox / Spies Hecker

Puhelin: 0207 445 445

Sähköposti: sami.laaksonen@hlgroup.fi