logo

Meguiar´s USA:n myydyin autonhoitobrändi

Meguiar´s on intohimoisen autoharrastajan tuotesarja. Se ei kilpaile yleisten vahamerkkien kanssa vaan keskittyy todellisen harrastajiin, jotka arvostavat tuotteen helppokäyttöisyyttä ja laadukasta lopputulosta. Meguiar´s tuotteita tullaan varta vasten hakemaan. Meguiar´siin kerran ihastunut harrastaja ei autonsa hoitoon halua enää muita brändejä käyttää.

Laaja sarja ja myyvä pakkausdesign

Meguiar´s on kokonaisvaltainen autohoitosarja, joka täyttää niin ammattilaisen kuin harrastajankin vaativimmakin toiveet. Sarjasta löytyvät tuotteet niin auton sisustuksesta huolehtimiseen, vanteiden ja renkaiden puhdistamiseen kuin maalipinnan kiillottamiseen ja vahaamiseenkin.

Meguiar´s haluaa tuotteiden ulkoasun viestivän huippulaatuisesta tuotteesta. Pakkaukset ovat näyttäviä ja laadukkaita. Myyntitelineillä ja myymälämateriaalilla saat rakennettua houkuttelevat pisteen myymälääsi.

Esitteet ja verkkopalvelu

Myynnin tukena jälleenmyyjillämme on suomenkielinen Brilliant Solution -tuoteluettelo, jossa esittelemme koko valikoiman ja kauden uutuustuotteet. Jälleenmyyjämme ovat selkeästi esillä Meguiar´sin suomenkielisellä sivustolla, jossa on esillä koko valikoima tuotetietoineen ja esittelyvideoineen.

Meguiar´s on alan huippubrändi

Eri autolehtien testeissä Meguiar´s on valloittanut kärkisijoja. Vaativalle asiakkaalle Meguiar´s on turvallinen valinta. Jälki on aina hyvää ja käyttö helppoa aina harrastajasta ammattilaiseen.

Tuotekoulutus

Koulutamme asiakkaitamme aktiivisesti Meguiar´s tuotteiden käyttöön ja autamme markkinoinnissa. Vuosittain Meguiar´sin teknikot käyvät kertomassa uusimmista tuoteinnovaatioista ja niiden hyödyntämisestä.

Tapahtumamarkkinointi

Meguiar´s on mukana vuosittain useissa alan harrastajille suunnatuissa tapahtumissa. Viime vuosina olemme olleet näkyvästi mukana mm. seuraavissa tapahtumissa:

  • American Car Show
  • Hot Rod & Rock Show
  • Classic Motorshow
  • Auto & Korjaamo -messut
  • Lahden Jenkkiautonäyttely

Jälleenmyyjäksi?

Meguiar’s on intohimoisille autoharrastajille tarkoitettu autonhoitosarja, jonka pariin asiakkaat hakeutuvat uudelleen ja uudelleen. Meguiar’s − tuotesarja jolla teet parempaa liiketoimintaa.

Ota yhteyttä

Lisätietoja

Patrik Eriksson

B2C Manager, Meguiar´s Brand Manager

Puhelin: 0207 445 390

Sähköposti: patrik.eriksson@hlgroup.fi