Whistleblowing

Whistleblowing-kanavan kautta HL Groupin työntekijät ja muut sidosryhmät voivat tehdä meille luottamuksellisesti ilmoituksia mahdollisista väärinkäytöksistä. Ilmoitettavat asiat voivat liittyä lain ja säännösten rikkomiseen tai HL Groupin eettisten toimintaperiaatteiden (Code of Conduct)vastaiseen toimintaan. Kanavan avulla voimme entisestään parantaa toimintamme vastuullisuutta ja reagoida mahdollisiin epäkohtiin ajoissa.

Huomioithan, että ilmoituskanava ei ole tarkoitettu yleisiin palautteisiin tai reklamaatioihin. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät täältä.

Ilmoitusten käsittely

 Kaikki kanavan kautta lähetyt ilmoitukset tutkitaan puolueettomasti, ja niitä käsittelee yrityksessämme vain siihen erikseen määritellyt henkilöt. Ilmoitukset otetaan käsittelyyn seitsemän päivän kuluessa ilmoituksen lähettämisestä, josta ilmoittaja saa tiedon. Ilmoituksen tutkinta-aika on kolme kuukautta, jonka aikana ilmoittajalle kerrotaan ilmoituksesta aiheutuneista toimenpiteistä.

Ilmoituksen tekeminen

Ilmoituksia voi tehdä omilla yhteystiedoilla tai täysin anonyymisti. Saat ilmoituksen jälkeen henkilökohtaisen salasanan, jonka avulla voit seurata ilmoituksen käsittelyä sekä käydä keskustelua käsittelijöiden kanssa seurantasivulla. Muista ottaa salasana talteen ilmoituksen tehtyäsi. Mikäli kadotat salasanan, et pääse enää ilmoitukseen kiinni vaan sinun on tehtävä uusi ilmoitus.

Jätä ilmoitus

Ilmoituksen seurantasivu