HL Group nykyaikainen tukkukauppa Suomessa ja maailmalla

Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa sovittujen huippuluokan tuotteiden ja palveluiden muodossa, ja autamme heitä keskittymään ydinliiketoimintaansa.

Olemme nykyaikainen teknisen kaupan alan yritys, joka palvelee laajaa asiakaskuntaa niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin markkinoilla. Missiomme on olla enemmän kuin perinteinen tukkukauppa.

Näemme maailman muuttuvan jatkuvasti. Entiset kilpailukeinot tarvitsevat rinnalleen uusia ja yritysten menestyminen on entistä kovemman työn takana. Kehitämme palvelumalleja siten, että voimme tarjota entistä suuremman lisäarvon asiakkaallemme. Haluamme luoda sellaista etuja, joka helpottavat asiakkaitamme menestymään paremmin ja investoimme jatkuvasti tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Tuotteet ja palvelukokonaisuudet

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita ja kansanvälisiä brändejä kolmella sektorilla: autotuotteissa, automaaleissa ja teollisuustuotteissa.

Autotuotteissa palvelemme asiakkaidemme tarpeita tarjoamalla laajan valikoiman autojen huolto-, korjaus- ja vauriokorjausosia, sekä kaiken automaalaukseen. Teollisuustuotevalikoimamme kattaa kokonaisvaltaisesti voimansiirron tarpeet tarjoamalla laakerit, tiivisteet ja avovoimansiirron komponentit teollisuuden eri aloille.

Tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä Synergia-palvelukokonaisuuksia, joissa erilaiset palvelut ja koulutukset täydentävät tuotetarjoamamme lisäarvoa tuovaksi kokonaisuudeksi. Näillä kokonaisuuksilla asiakkaidemme oma toiminta helpottuu ja tehostuu.

Tulevaisuus on meille mielenkiintoinen haaste

Tulevaisuudessa teknisessä tukkukaupassa logistiikalla ja informaatioteknologian soveltamisella logistiseen ketjuun on entistä tärkeämpi rooli. Otamme vastaan uudet haasteet ja varmistamme menestymisemme jatkossakin tehokkaalla osaamisella, asiantuntevalla palvelulla ja rohkeilla investoinneilla asiakkaita palveleviin kokonaisratkaisumalleihin.

Asiakkaaksi meille?

Kolme hyvää syytä