HL Group nykyaikainen tukkukauppa Suomessa ja maailmalla

Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa sovittujen huippuluokan tuotteiden ja palveluiden muodossa, ja autamme heitä keskittymään ydinliiketoimintaansa.

Olemme nykyaikainen teknisen kaupan alan yritys, joka palvelee laajaa asiakaskuntaa niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin markkinoilla. Missiomme on olla enemmän kuin perinteinen tukkukauppa.

Näemme maailman muuttuvan jatkuvasti. Entiset kilpailukeinot tarvitsevat rinnalleen uusia ja yritysten menestyminen on entistä kovemman työn takana. Kehitämme palvelumalleja siten, että voimme tarjota entistä suuremman lisäarvon asiakkaallemme. Haluamme luoda sellaista etuja, joka helpottavat asiakkaitamme menestymään paremmin ja investoimme jatkuvasti tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Tuotteet ja palvelukokonaisuudet

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita ja kansanvälisiä brändejä kolmella sektorilla: autotuotteissa, automaaleissa ja teollisuustuotteissa.

Autotuotteissa palvelemme asiakkaidemme tarpeita tarjoamalla laajan valikoiman autojen huolto-, korjaus- ja vauriokorjausosia, sekä kaiken automaalaukseen. Teollisuustuotevalikoimamme kattaa kokonaisvaltaisesti voimansiirron tarpeet tarjoamalla laakerit, tiivisteet ja avovoimansiirron komponentit teollisuuden eri aloille.

Tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä Synergia-palvelukokonaisuuksia, joissa erilaiset palvelut ja koulutukset täydentävät tuotetarjoamamme lisäarvoa tuovaksi kokonaisuudeksi. Näillä kokonaisuuksilla asiakkaidemme oma toiminta helpottuu ja tehostuu.

Tulevaisuus on meille mielenkiintoinen haaste

Tulevaisuudessa teknisessä tukkukaupassa logistiikalla ja informaatioteknologian soveltamisella logistiseen ketjuun on entistä tärkeämpi rooli. Otamme vastaan uudet haasteet ja varmistamme menestymisemme jatkossakin tehokkaalla osaamisella, asiantuntevalla palvelulla ja rohkeilla investoinneilla asiakkaita palveleviin kokonaisratkaisumalleihin.

80-vuotta rautaista kokemusta

Yritys on perustettu 10.4.1942 nimellä Helsingin rauta- ja metalliliike Oy. Kerromme nyt matkamme merkkipaaluista monialaiseksi tekniseksi tukkukaupaksi.

Selaa historiajanaamme

NEXUS-verkoston osakas

HL Group on kansainvälisen autovaraosien ostoyhteenliittymän, Nexus Automotive Internationalin, osakas. Nexus on laajaan globaalin yhteistyöhön ja voimakkaaseen kasvuun tähtäävä verkosto, joka tarjoaa paikallista tukea ja innovatiivisia palvelumalleja jäsenilleen.

Vuonna 2014 muodostetun Nexuksen 25 osakasta ovat kaikki alan johtavia toimijoita. Osakkuus takaa meille suorat väylät alan parhaimpien valmistajien pariin. Nexus-verkostoon kuuluu yli 140 jäsenyritystä ympäri maailman.

Kuulumme myös vuonna 2019 muodostettuun Nexus Nordic Baltic-verkostoon, jonka perustimme yhdessä Ruotsin, Viron, Latvian ja Liettuan Nexus-jäsenten kanssa. Verkoston tarkoituksena on kehittää toimintaa alueelliset tarpeet huomioiden, ja parantaa jäsenyrityksien yhteistyötä, kasvua ja kilpailykykyä mm. paikallisten toimittajaverkostojen avulla.

Lue lisää Nexus Automotive International: www.nexusautomotiveinternational.eu

Lue lisää Nexus Nordic Baltic: www.nexusnb.com

ISO-sertifioitu yritys

HL Groupin laatu- ja ympäristöjärjestelmä on kansainvälisten standardien mukaisesti ISO9001:2015 ja ISO14001:2015-sertifioitu. Ensimmäiset ISO-sertifikaatit myönnettiin HL Groupille jo vuonna 1995. Sertifioinnit kattavat yrityksessämme teollisuustarvikkeiden, auton varaosien ja tarvikkeiden sekä maalituotteiden oston, markkinoinnin, myynnin, varastoinnin ja koulutuksen.

Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu kansainvälisen ja arvostetun DNV GL Business Assurance Finland Oy Ab:n toimesta.

EPTDA:n jäsen

HL Group on ollut EPTDA:n (the European Power Transmission Distributors Association) jäsen vuodesta 2011. EPTDA on Euroopan ja EMEA-maiden johtava teollisuuden alan järjestö, jonka tarkoituksena on vahvistaa jäsenyritystensä kannattavuutta, yhteistyötä ja kasvua läpi jakeluketjun. EPTDA asettaa korkeatasoiset standardit jäsentensä kaupalliselle, sosiaaliselle, eettiselle ja ympäristöä huomioivalle toiminnalle.

EPTDA perustettiin vuonna 1998 ja sillä on 225 jäsentä, jotka toimivat yli 30 maassa.

Lue lisää: http://www.eptda.org

Asiakkaaksi meille?

Kolme hyvää syytä

Follow us on LinkedIn

Company news and updates on LinkedIn.

Follow us.