11.11.2022

Colornet Turun uuden myymälän avajaiset 14.11.2022

Colornet Turku muutti marraskuussa uusiin toimitiloihin kauppakeskus Länsi 1:seen, ja avajaisia vietetään maanantaina 14.11.2022. Uudet 260 neliön modernit ja raikkaat tilat ovat täynnä laadukkaita automaali- ja autonhoitotuotteita. Saatavilla on satoja valmiita automaalien värisävyjä suoraan hyllystä. Jos haluamaasi sävyä ei löydy valmiina, sekoitetaan sopiva värikoodin tai mallin perusteella spraypulloon paikan päällä!

Avajaisviikolla myymälässä on paljon huikeita tarjouksia ruiskuista spraymaaleihin. Tervetuloa tutustumaan uuteen myymälään Länsi 1:seen!

Colornet Turku / Kauppakeskus Länsi 1
Viilarinkatu 5, 20320 Turku
Aukioloajat: ma-pe 8:00 – 17:00
turku@hlgroup.fi
p. 0207 445 419

Colornet – Kotimainen automaaliasiantuntija

Colornet on HL Groupin täyden palvelun automaalien, autonhoitotuotteiden ja -tarvikkeiden ketju, joka palvelee Turun lisäksi myös Tampereella, Lahdessa ja Jyväskylässä. Myymälöistä löydät kattavasti kaiken mitä tarvitset auton, moottoripyörän, mopon ym. menopelin, koneen tai laitteen maalaamiseen ja pintojen huoltamiseen: maalit, ruiskut, teipit, hiontatuotteet, koneet ja laitteet.

Ammattilaisille tarjoamme korkealaatuisia pintakäsittelytuotteita, tarvikkeita ja varaosia, sekä asiantuntevaa palvelua mm. auto- ja teollisuusmaalamoille, metalli- ja puuteollisuuteen, vene- ja telakkateollisuuteen sekä autofiksaamoille ja -korjaamoille.

Colornetin verkkokauppa palvelee osoitteessa www.colornet.fi.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn