21.04.2020

DENSO – vahvempaa saatavuutta ja laajempi valikoima

Korkeasta laadustaan tunnettu Denso on ollut edustuksemme jo pitkään, ja nyt se on entistä vahvempi osa toimintaamme. Olemme laajentaneet Denson valikoimaa ja kasvattaneet sen tuotteiden määriä varastossamme, joten nyt voimme tarjota Denso-varaosia nopeasti suoraan varastostamme paremmin kuin koskaan ennen.

Dieseltuotteet
Denso on dieselruiskutusjärjestelmien suunnittelijana ja valmistajana hyvä valinta. HL Group tarjoaa hehkutulppia ja dieselsuuttimia ammattilaisten asennettavaksi autoosi. Vianhaku testerillä tuo täsmällisyyttä korjaamiseen, ja suuttimen yksilöllinen koodi menee talteen auton muistiin. Siksi suosittelemme vianhakuun ja Denson varaosiin erikoistuneita korjaamoita.

Startit ja laturit
Denso panostaa laatutietoiseen valmistukseen ja perusteelliseen testaamiseen myös starttimoottorien ja latureiden kohdalla, ja siksi niiden luotettavuus on huippuluokkaa. Mitä enemmän ajat autollasi, sitä enemmän laatu merkitsee. Erityisesti tämä korostuu ammattikäytössä. Olemmekin painottaneet varastointiamme juuri näihin, yleensä dieselvoimalla kulkeviin henkilö- ja pakettiautoihin.

Anturit ja sytytystulpat
Päästöjen ja polttoaineen kulutuksen hallinta on tärkeää jo kustannuksienkin kannalta. Pakokaasujen happipitoisuutta mittaavat lambda-anturit ovat tässä oleellinen osa. Pakokaasujen korkea lämpötila asettaa anturille vaativat olosuhteet, minkä takia voimme aina suositella Densoa.
Sytytystulpat ovat samasta syystä toinen tärkeä osa. Tulpissa käytettävä uusin teknologia säästää polttoainetta vanhempiin rakenteisiin ja materiaaleihin nähden.

Densolla ajat huolettomia kilometrejä ja saavutat pitkän päälle säästöä.

Tutustu Denso-brändiin kotisivuillamme tästä.

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn