02.06.2023

febi tekee ajamisesta huoletonta

Renkaiden kosketuskulma tiehen on olennainen asia auton ajo-ominaisuuksien kannalta. Tämä koskee niin uusia kuin käytettyjä autoja, tienpinnasta riippumatta. Kosketuskulman ollessa oikea auto reagoi ohjaukseen ilman viivettä ja renkaat kuluvat tasaisesti.

Voit luottaa autoosi febin alustan- ja ohjauksenosilla

febin osat vastaavat alkuperäistä rakennetta – niiden laatu on sama tai jopa parempi. febi tarkistaa tuotteidensa laadun ensimmäisestä mallikappaleesta aina sarjatuotantoon saakka. febi toimii yhteistyössä monen ajoneuvovalmistajan kanssa, ja tarkka laaduntarkistus koskee febin valmistamien osien lisäksi myös huolella valikoitujen valmistajien eriä.

Turvallisuus on yhtä tärkeää sekä vanhassa että uudessa autossa. Liian usein vanhempien autojen korjauksessa pyritään säästämään rahaa turvallisuuden ja kestävyyden kustannuksella. Lopulta auton korjaaminen tulee kuitenkin edullisemmaksi tehdä laadukkailla osilla kerralla kuin useammin huonoilla. Hyvin suunniteltu ja valmistettu osa pitää autosi ajo-ominaisuudet uuden veroisina.

HL Group on ollut febin virallinen maahantuoja ja yhteistyökumppani jo vuosien ajan. Tarjoamme laajan valikoimaan suoraan varastostamme jälleenmyyjille ja korjaamoille. febillä on varaosista 170 vuoden kokemus ja sen tuotteilla on kolmen vuoden takuu. Tämä kertoo vakuuttavasti korkeasta laadusta.

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn