24.01.2019

Henkilöstöuutisia HL Groupilta

Hanna Salonen aloitti HL Groupin autodivisioonassa 2.1.2019 maalien tuotepäällikkönä ottaen vastuun kaikista edustamistamme auto- ja teollisuusmaaleista. Koulutukseltaan Hanna on materiaali- ja pintakäsittelytekniikan insinööri, ja hän on toiminut alalla niin tuotepäällikkönä, tuotehallinnon esimiehenä sekä koulutuksista vastaavana henkilönä.

Uusia vahvistuksia asiakaspalvelussa

Niina Enjala aloitti HL Groupissa asiakasneuvojana loppuvuodesta 2018. Niina on koulutukseltaan automaalari, ja omaa vahvan kokemuksen automaalauksen sekä kolarikorjausalan parista. Niinan puoleen voitkin kääntyä kaikissa automaalaukseen liittyvissä asioissa.

Pitkäaikaisena asiakasneuvojana HL Groupissa työskennellyt Risto Niemelä jäi ansaitulle eläkkeelle vuoden 2018 lokakuussa. Harri Litmanen aloitti 21.1.2019 HL Groupissa asiakasneuvojana varaosiin ja korjaamoasiakkaisiin keskittyen. Autosähköasentajaksi kouluttautunut Harri on vahva autoalan ammattilainen, jonka taustalta löytyy kokemusta niin varaosamyynnin, mekaanikon kuin autohuollon työnjohdon tehtävistä.

Teollisuusdivisioonaan myyntivahvistusta

Manu Roponen aloitti vuoden 2018 lopulla HL Groupin teollisuusdivisioonassa myyntipäällikkönä. Manulla on monipuolinen tausta myyntialalta, ja hän työskentelee Kuopiosta käsin. Manun myyntivastuualueena HL Groupilla on koko Pohjois-Suomi.

Myös Jari Haajo aloitti loppuvuodesta 2018 teollisuusdivisioonassa myyntipäällikkönä, siirtyen samalla voimansiirtotiimin esimieheksi. Jarilla on entuudestaan vankka kokemus erityisesti teollisuuskuljetinsektorilta, ja hänen osaamisensa tukee vahvasti uusasiakashankinnan ja voimansiirron kasvua HL Groupissa.

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn