20.03.2019

HL Group aloittaa SIDAT-tuotteiden maahantuonnin

Kasvatamme sähköosien valikoimaamme laajalla rintamalla. SIDAT on oivallinen lisä HL Groupin palveluun sähköosien kasvavilla markkinoilla.

Italialainen SIDAT on toiminut 1990-luvulta lähtien ja sen toiminta kasvaa vauhdilla. SIDAT on erikoistunut sähköosiin, kuten antureihin ja säiliöyksiköihin. Sen tarjoama laaja valikoima täydentää HL Groupin palvelua, sillä siinä yhdistyy monta erinomaista asiaa: nykyaikaisuus, hyvä asema kilpailussa ja edulliset hinnat.

Pysäköintianturit
Olemme aloittaneet pysäköintiantureiden myynnin. Hinnat ovat kilpailukykyisiä ja varastovalikoimamme on laaja, joten tuotteiden saatavuus on erinomainen. HL Group onkin noussut merkittäväksi tukkuriksi tässä tuoteryhmässä.

Pakokaasujen lämpötila-anturit tulossa
Yhteinen tarinamme SIDATin kanssa edistyy vauhdilla, sillä seuraava laajennus on jo valmisteilla. Pakokaasujen lämpötila-anturit ovat tulossa kevään kuluessa ensi kertaa valikoimaamme. Kilpailutilanne on erinomainen hyvälle menestykselle ja nykyaikaisilla tuotteilla on lupaavat näkymät.

Polttoaineen säiliöyksiköiden ja EGR-venttiileiden valikoima vahvistuu
Aiomme myös laajentaa nykyistä polttoaineen säiliöyksiköiden ja EGR-venttiilien valikoimaamme koskemaan yhä laajemmin Suomen autokantaa. SIDAT tarjoaa tähän oivallisen mahdollisuuden – sillä on sähköosien asiantuntemusta ja vuosien kokemus nykyaikaisista moottorien ruiskutusjärjestelmistä ja pakokaasujen päästöjä vähentävistä järjestelmistä.

Suunnitelmissa on laajennuksia myös esim. Xenon-valojen ohjainyksiköiden ja sähköisten vesipumppujen tarjontaan. Seuraa uutisointiamme mm. HL Groupin luettelossa!

Lisätietoja: jorma.inki@hlgroup.fi

 

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn