12.01.2023

HL Group ja Champion mukana Niclas Grönholmin rallin SM-kaudella

Rallicrossin MM-sarjan kaksinkertainen MM-pronssimitalisti Niclas Grönholm osallistuu yhdessä Antti Linnakedon kanssa rallin SM-sarjaan Citroën C3 R5:lla. HL Group ja Champion-voiteluaineet ovat mukana sponsoroimassa kaksikon GRX-Sontek Teamin SM-kautta. Yhteistyö ei ole uutta, sillä HL Group on myös aiemmin tukenut rallicrossia päätyökseen ajavan Grönholmin GRX-tiimiä MM-sarjassa yhdessä Championin kanssa.

Rallin SM-sarja käsittää yhteensä seitsemän osakilpailua. Grönholm ja Linnaketo kilpailevat yhtä osakilpailua lukuun ottamatta täyden rallin SM-sarjan SM1-luokassa.

GRX-Sontek Team hankki tulevaa SM-kautta varten käyttöönsä oman Citroën C3 R5-ralliauton. Ensimmäistä kertaa rallin SM-kaudella nähtävä Citroën on pärjännyt hyvin kansainvälisissä rallisarjoissa ja vakuuttanut testiajoissa myös Grönholmin ja Linnakedon. Champion-brändi tulee myös näkymään vahvasti auton teippauksissa ja ajoasuissa kisakauden aikana.

Ralli SM-kausi starttaa tulevana viikonloppuna 13.1. Rovaniemellä järjestettävässä Arctic Rallyssa, jossa Grönholm ja Linnaketo starttaavat numerolla 6!

Lisätietoja Championin voiteluaineista löydät osoitteesta www.championlubes.com/fi-fi

GRX-Sontek Team Citroën C3 R5. Kuva: Marko Mäkinen/Meritapix

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn