23.01.2018

HL Group Oy on ostanut automaalien maahantuojan Colornet Oy:n

Autovaraosien, automaalauksen ja teollisuustuotteiden maahantuotiin ja palveluihin erikoistunut HL Group Oy on ostanut 22.1.2018 päivätyllä kaupalla koko osakekannan Colornet Oy:stä. Yrityskaupassa siirtyvät Colornet Oy:n toiminta ja henkilöstö kokonaisuudessaan HL Groupille.

Yritysoston myötä HL Group Oy nousee suurimmaksi automaalien, automaalitarvikkeiden ja -laitteiden maahantuojaksi ja palveluiden tuottajaksi Suomessa. HL Groupin tuotevalikoima automaalien osalta kattaa kaupan jälkeen kaikki Axalta Coating Systemsin huippubrändit: Cromax, Standox ja Spies Hecker. Valikoima laajenee myös teollisuusmaalien osalta uusien tuote-edustuksien myötä.

”Colornet Oy:n vahvojen brändien ja henkilöstön huippuosaamisen myötä HL Group Oy vahvistuu entisestään Suomen haastavilla vauriokorjausmarkkinoilla. Kiristynyt kilpailu ja kasvavat vaatimukset korjauksissa luovat haasteita alan toimijoille. Jatkossa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme auto- ja teollisuusmaaleissa sekä maalaukseen liittyvissä laitteissa ja osaamisessa markkinoiden edistyksellisimmän ja vahvimman kokonaisuuden, jolla erikokoiset ja -tyyppiset asiakkaamme saavat aina alan parhaan ratkaisun tuotteista koulutuksiin” toteaa HL Groupin toimitusjohtaja Markus Hakala.

Lisätietoja: Markus Hakala, Toimitusjohtaja, HL Group Oy, puh. 040 550 0353

HL Group Oy on vuonna 1942 perustettu nykyaikainen teknisen tukkukaupan perheyritys. HL Group tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita ja kansanvälisiä brändejä kolmella sektorilla: autotuotteissa, automaaleissa sekä teollisuustuotteissa, ja sillä on toimintaa Suomen lisäksi Kiinassa, Latviassa ja Virossa. Yritys työllistää Suomessa noin 100 henkilöä ja sen liikevaihto on 32,7 milj. euroa.

Colornet Oy on vuonna 1965 perustettu perheyritys, joka maahantuo, markkinoi ja myy auto- ja teollisuusmaaleja sekä alan koneita, laitteita ja työkaluja. Yrityksellä on Helsingin lisäksi neljä toimipistettä Suomessa: Jyväskylässä, Lahdessa, Tampereella ja Turussa. Colornetin liikevaihto on 7,2 milj. euroa.

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn