13.04.2017

KOYOn pallomaiset rullalaakerit siirtymässä E-sarjaan – ’JTEKT Hyper Strong’ jälkimerkinnällä RZ

JTEKT/KOYOn valmistama uusi E-sarjan pallomainen rullalaakeri on nyt myös HL Group Oy:n varasto-ohjelmassa. Nimikkeistömme on laajentunut samaa vauhtia kuin JTEKT:n Hollannin keskusvarasto on täydentynyt uusilla nimikkeillä. Varasto-ohjelmamme kattaa jo useimmat nimikkeet 222- ja 223-sarjoissa, sekä lieriö- että kartioreikäisissä laakereissa. Siirtymäkausi uuteen versioon päättyy vuoden 2017 kuluessa.

E-sarjan laakereiden kasvavaan kysyntään löytyy vastaus KOYOn RZ-pallomaisista rullalaakereista. Uuden mallin kuormituskapasiteetti kohoaa parhaimmillaan nelinkertaiseksi verrattuna R/RR -massiivipidinversioon. Pyörimisnopeusraja on noussut max. +25 % ja aksiaalikantokyky +20 %. Laakerit on myös mittastabiloidut +200 °C käyttölämpötilaan asti.

Korkean kantokyvyn ominaisuudet perustuvat teräslaadun muutoksiin. Sisäisen rakenteen valmistustarkkuudella on saatu myös voiteluominaisuuksia parannettua, ja vastaavasti käyntilämpötilaa lasketuksi. RZ-laakereissa on teräslevypidin, ohjaava rengas rullavälissä sekä laipattomat renkaat. Näin on kyetty maksimoimaan myös vierintärullien lukumäärä ja koko.

Tuotemerkinnät muuttuvat jälkimerkinöillä seuraavasti: esim. 22220RZW33, 22220RZC3W33, 22220RZKW33, 22220RZKC3W33.

Näillä teknisillä parannuksilla ei ole vaikutusta ao. tuotesarjan hinnoitteluun, ainoastaan hintalaatusuhteen kasvuun.

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn