23.03.2022

KOYOn tuotemerkki uudistuu 1.4.2022 alkaen

Japanilainen premium-laakerimerkki KOYO on kuulunut vuodesta 2006 lähtien JTEKT-konserniin, jonka muita tuotemerkkejä ovat JTEKT (henkilöautokomponentit) sekä TOYODA (työstökoneet). HL Groupin ja viime vuonna 100 vuotista taivaltaan juhlineen KOYOn yhteistyö alkoi jo vuonna 1953 ja se on edelleen päämerkkimme laakerituotteiden premium-luokassa.

Vuonna 2022 JTEKT-konserni toteuttaa kattavan brändiuudistuksen, jossa kaikki konsernin tuotemerkit, KOYO mukaan lukien, siirtyvät yhteisen JTEKT-nimen alle. Muutoksen taustalla ovat konsernin rakennemuutokset, joiden avulla haetaan tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantumista kaikilla liiketoiminta-alueilla.

Brändiuudistus astuu virallisesti voimaan 1.4.2022 alkaen. Uudistus alkaa näkymään ensin nimi- ja logomuutoksina sähköisissä viestintäkanavissa, kuten nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Varsinaiset tuote- ja pakkausmerkintöjen muutokset toteutetaan hallitusti vaiheittain noin vuoden kestävän siirtymäjakson aikana ja niistä tiedotetaan etukäteen.

Uudistukseen ei sisälly tuotannollisia tai teknisiä muutoksia tuotteiden osalta. KOYOn tuotevalikoima säilyykin siis täysin muuttumattomana, ja tuotteet valmistetaan edelleen samoissa tehtaissa, samojen vaativien laatustandardien mukaisesti.

Lisätietoja:
Jari Haajo, HL Group, myyntijohtaja, p. 0207 445 341, jari.haajo@hlgroup.fi
Jukka Tuominen, HL Group, tekninen johtaja, p. 0207 445 271, jukka.tuominen@hlgroup.fi

JTEKT-konserni:
JTEKT-konserni perustettiin vuonna 2006 ja sen päätuotealueet ovat henkilöautojen ohjauslaitteet, voimansiirtokomponentit, pyöränlaakeriyksiköt, auto- ja teollisuuslaakerit sekä työstökoneet. Perustamisesta lähtien konsernin tuotemerkkeihin ovat kuuluneet JTEKT, KOYO ja TOYODA. Konsernin pääkonttori sijaitsee Japanissa Kariyassa, ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 12mrd EUR.

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn