10.12.2021

Monroe-iskunvaimentimille 5 vuoden takuu

Monroe pidentää useiden iskunvaimentimiensa takuuaikaa poikkeukselliseen 5 vuoteen! Uusi pidempi takuu koskee OESpectrum, Original, Adventur ja Van-Magnum iskunvaimentimia. Aiemmin 5 vuoden takuun piirissä ovat olleet ainoastaan Monroen premium-sarjat OESpectrum ja Intelligent Suspension RideSense.

Pidennetty 5 vuoden takuu kannustaa valitsemaan autoon laadukkaampia varaosia sekä huoltamaan auton kokonaisvaltaisesti. 5 vuoden (60.000 km) takuun ehtoon kuuluu, että autoa huollettaessa on vaihdettava kerralla saman akselin iskunvaimentimet, kuin myös Monroen iskunvaimentimen ylätuki/korjaussarja sekä pölysuoja/vaimennuskumi. Mikäli Monroen ylätukea/korjaussarjaa tai pölysuojaa/kumia ei löydy valikoimasta, voi merkkinä käyttää muuta takuun säilyessä samana (5vuotta). Ilman ylätuen/korjaussarjan ja pölysuojan/kumin vaihtoa takuuajat ovat samat kuin ennen. Muista pitää takuuta varten myös kuitti tallessa!

Lisätietoa uusista pidennetyistä takuuajoista Monroen kansainvälisillä sivuilla.

Monroe-iskunvaimentimia sekä asennusosia on valmistettu jo lähes 100 vuotta. 100 vuoden kokemuksella valmistetut iskunvaimentimet takaavat autoilijalle parhaan ajoturvallisuuden sekä ajomukavuuden.

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn