29.06.2023

Monroe on hyvä valinta

Iskunvaimentimet on tarpeen vaihtaa pareina eteen ja taakse turvallisuuden takia. Tällöin auto on tasapainossa myös hallittavuudeltaan. Pienikin ero huonompaan suuntaan auton hallinnassa voi olla kohtalokas, sillä riski onnettomuudelle on suurin äärioloissa. Pyydä korjaamoasi aina vaihtamaan iskarit pareina. Auto myös näyttää paremmalta, kun se on suorassa eikä yksi kulma ylhäällä.

Monroe on suunnitellut iskunvaimentimet ajoneuvon tarpeen mukaisesti. Tämä mahdollistaa vertaansa vailla olevan kestävyyden eikä ominaisuuksista ole tarvinnut tinkiä. Parhaatkaan renkaat eivät takaa turvallisuutta, ellei rengas pysy töyssyissäkin kiinni tiessä. Turvalliseen ajamiseen tarvitaan laadukas iskunvaimennus Monroelta.

Adventure-iskunvaimennin
Adventure on suunniteltu painaville city-maastureille. Juuri näissä autoissa on erityislaatuinen tarve, sillä maasturin tulisi tarjota hyvät ajo-ominaisuudet niin maantiellä kuin maastossakin. Adventure on suunniteltu erityisesti nelivetoa silmällä pitäen. Suunnittelussa huomioarvoa on annettu maasto-ominaisuuksille ja autojen suuremmalle painolle, jolloin iskunvaimennin on joiltain ominaisuuksiltaan lähellä kuorma-autojen vaatimuksia.

Van-Magnum-iskunvaimennin
Pakettiauto on haaste, sillä ero tyhjänä ja täysin kuormattuna on suuri. Tämä pätee erityisesti alle kolmen tonnin luokassa, sillä täysin kuormattuna henkilöauton iskari ei ole riittävä, eikä raskaamman pakettiauton iskari ole sopiva ominaisuuksiltaan tyhjänä. Monroe on suunnitellut Van-Magnum-iskunvaimennintyypin pakettiautoille juuri tässä painoluokassa. Rakenteen avulla on varmistettu renkaiden pysyminen kiinni tiessä myös maksimikuormalla ja suuremmat voimat on huomioitu vahvistetuilla hitsaussaumoilla.

MONROE ORIGINAL Gas Technology -iskunvaimennin
Tämä iskunvaimennin on täysin samanlainen kuin autotehtaan asentama alkuperäinen. Se valmistetaan lähes poikkeuksetta samoissa tehtaissa ja sisältää saman rakenteen. Tämä iskari on vaikuttava valinta, sillä se mahdollistaa samat ajo-ominaisuudet ja turvallisuuden kuin auton ollessa vielä aivan uusi. Monroe Original on suunniteltu jokaisen autotyypin yksilöllisille ajo-ominaisuuksille, ja tämän vuoksi auto tuntuu korjauksen jälkeen kuin uudelta ajaa. Monroe Original -iskarit ovat autotehtaiden valinta.

OESpectrum Premium -iskunvaimennin
Tämä iskunvaimennin sisältää Monroen edistyksellisintä, patentoitua M-RTECH® venttiilitekniikkaa. Öljyllä ja kaasulla täytetty iskari reagoi ajotilanteen muutoksiin käytännöllisesti viiveettä. Vaimennuksen tarkkuus on maailmanluokkaa, se vähentää melua ja tärinää sekä tuo ajettavuuteen pehmeyttä. Ajotilanne muuttuu jatkuvasti. Tien epätasaisuuksien ja auton suunnanmuutosten takia iskarien täytyy reagoida nopeasti. OESpectrum Premium auttaa renkaita pysymään kiinni tiessä. Voit kokea varmuuden, että hallitset autoasi.

 

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn