01.11.2016

Standox mullistaa pohjamaalausprosessin

Standox esittelee kaksi uutta tuotetta, VOC Xtreme Filler U7600 -hiontavärin ja Express Prep Wipes U3000 -esikäsittelypyyhkeet, jotka nopeuttavat selvästi pintojen esikäsittelyprosessia.
Uusi VOC Xtreme Filler U7600 -hiontamaali on nopea ja helppo käyttää, koska jopa neljä kerrosta voidaan ruiskuttaa valmiiksi yhdellä kertaa ilman välihaihdutuksia.  Paksuistakin kerroksista huolimatta maali pysyy myös hyvin pystypinnoilla, joka helpottaa sen käyttöä entisestään. VOC Xtreme Filler U7600 -hiontamaalin suurimmat edut tulevat esille ilmakuivausta käytettäessä. Uuden teknologian ansiosta kuivatusajat ovat lyhentyneet merkittävästi.

“Kun kuivatusympäristön lämpötila on 20 °C, maali voidaan hioa jo 20 – 40 minuutin ilmakuivauksen jälkeen”, kertoo Harald Klöckner, Standoxin Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan alueen koulutuspäällikkö. ”Tämä ei ainoastaan auta maalaamoita lisäämään läpimenoja, vaan auttaa niitä myös laskemaan energiakustannuksia. Maalareiden ei myöskään tarvitse siirrellä IR-kuivaimia.  Maalin nopeiden ilmakuivausominaisuuksien ansiosta useat kohdat, joissa käytetään hiontaväriä, voidaan kuivattaa samalla kertaa. Myös uunikuivausta voidaan käyttää, jolloin odotusaika on lyhin mahdollinen. VOC Xtreme Filler U7600 -hiontamaalin ja Express Prep Wipes U3000 -esikäsittelypyyhkeiden käyttäminen auttaa maalaamoita tekemään tehokkuutta parantavia muutoksia työprosesseihin.”

stand-uutinen

Express Prep Wipes U3000 -esikäsittelypyyhkeitä käytetään ruiskutettaessa VOC Xtreme Filler U7600 -hiontamaalia paljaalle metallipinnalle. Käyttövalmiit pyyhkeet sisältävät erittäin tehokkaita ainesosia, jotka muodostavat metallipinnalle erinomaisen tartunnan ja ruostesuojan.  Pyyhkeet korvaavat 2K-happomaalin. Pyyhkeitä käytettäessä haihdutusajat ovat lyhentyneet jopa 25 minuuttia perinteisiin hiontapohjamaaleihin verrattuna. Yhtä pyyhettä voidaan käyttää n. 2 m² alueen käsittelyyn. Pyyhe on kromaattivapaa ja se on helppo hävittää käytön jälkeen.

Maalaamot, jotka haluavat parantaa kannattavuuttaan ja tehokkuuttaan, voivat luottaa Standoxin tarjoamiin erittäin nopeisiin ja energiaa säästäviin tuotteisiin, ja käyttää VOC Xtreme Filler U7600 -hiontamaalia yhdessä VOC Xtreme Clear K9580 -pikalakan kanssa.

Katso video Xtreme-vallankumouksesta täältä.

Lataa pdf-esite Xtreme-vallankumouksesta tästä.

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn