27.10.2020

Syrox-maalausjärjestelmä uutuutena nyt Suomessa

HL Group lanseerasi tänä syksynä Axalta Coating Systemsin kehittämän Syrox-maalausjärjestelmän Suomessa. Syrox on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja kompakti korjausmaalausjärjestelmä. Se sopii kaikenkokoisille korjaamoille, jotka etsivät helppoa ja taloudellista, mutta silti laadukasta maalausjärjestelmää jokapäiväiseen käyttöönsä.

Syrox on täydellisen kokonaisvaltainen ja samalla yksinkertainen maalausjärjestelmä, josta löytyy kaikki automaalaukseen tarvittava, muttei mitään turhaa. Sarjaan kuuluvat kaikki tarvittavat tuotteet alkaen pohjatuotteista värimassoihin ja lakkoihin sekä tarvittavat pesuaineet, kovettajat ja ohenteet. Syroxin spektrofotometrin ja maailmanlaajuisen kaavatietokannan avulla oikea väri löytyy nopeasti ja tarkasti.

    

Syroxia on helppo käyttää sen ainutlaatuisten tuotepakkausten myötä. Yksinomaan Syroxille suunnitellut annostelukorkit ja pinnantason tarkastusikkunan sisältävät pullot auttavat suoriutumaan työstä nopeasti ja täsmällisesti samalla varmistaen, että jokainen tippa tulee käyttöön. Syroxin räätälöidyssä tuotetelineessä pullot pysyvät omilla paikoillaan vakaasti ja turvallisesti.

       

Syrox on yksinkertainen, toimiva ja taloudellinen maalausjärjestelmä, laadusta tai väristä tinkimättä. Syrox – no compromise!

Tutustu Syroxiin tarkemmin kotisivuillamme  tai osoitteessa www.syrox.com.

 

Lisätiedot:
Sami Laaksonen, myyntiteknikko
puh. 0207 445 445, sami.laaksonen@hlgroup.fi

 

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn