13.04.2017

Uuden sukupolven KOYO-laakeriyksiköt nyt varastossamme

Varasto-ohjelmastamme löytyvät nyt myös KOYO-laakeriyksiköt hyvällä varastovolyymilla. Myynti- ja varasto-ohjelmassamme ovat edelleen myös JIB-laakeriyksiköt (alkuperämaa Etelä-Korea), sekä kiinalaiset laakeriyksiköt.

Myös laakeriyksiköiden osalta JTEKT on uudistanut teknisesti tuoteohjelmaansa – ’JTEKT Hyper Strong 3i’ -laakeriyksiköt kattavat pystylaakeriyksikkövalikoiman. Uusi UCP-sarja merkitsee oleellisia parannuksia rakenteessa, tiivistyksessä ja voitelussa.

Jalustan kevennyksiä on vähennetty, mikä lisää rakenteen lujuutta sekä pienentää tärinäherkkyyttä. Laakeripesän säteiskuormituskyky kasvaa 30 %. Uudella tiivistysratkaisulla saadaan optimoitu voitelurasvan ohjaus kuulapitimeen ja vierintäpinnalle. Vakiorasvana käytetään NLGI2-luokan litiumkompleksirasvaa. Tämä rasva sallii laajan käyttöalueen ja suojaa hyvin kosteudelta, tärinältä ja iskukuormituksilta.

KOYOn uuden UCP-mallin varasto rakentuu asteittain vuoden 2017 kuluessa. Näillä tuoteparannuksilla ei ole vaikutusta hinnoitteluun. Uusi UCP-sarja ei myöskään aiheuta muutoksia tuotemerkintöihin.

HL Group Oy:n laakeriyksikkövalikoima on tällä hetkellä hyvin kattava, mikä mahdollistaa optimiratkaisut käyttökohteen mukaan myös hintalaatusuhteen osalta.

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn