13.08.2015

Uudistus sävykaavojen hakemiseen

Autojen korjausmaalaus käy jatkuvasti haastavammaksi uusien sävyjen ja variaatioiden lisääntyessä. Oikean sävyn etsiminen voi olla suuritöistä, eikä sävyä aina löydy maalaamon käyttämistä sävyhakuohjelmista. Nykyiset sävyhakuohjelmat päivittyvät neljä kertaa vuodessa ja päivitys hoidetaan aina manuaalisesti.

Uuden sukupolven ohjelmistokokonaisuus

Sävykaavojen hakemisessa ja käsittelyssä ollaan siirrytty uuteen aikakauteen. Maalivalmistaja Axalta Coatings Systems on julkaissut maalimerkeilleen Standox ja Cromax uuden sävyhakutyökalun, joka toimii pilvipalveluna sekä käyttäjän omalle tietokoneelle asennettuna ohjelmistona.

Standox-kaavatyökalut ovat nimeltään Standowin iQ ja Cromaxin työkalut ovat nimeltään Cromaweb. Tietokoneelle asennettava ohjelma on Color Control Center.

Automaattinen päivitys ja varmuuskopiointi

Uusi sävytyökalu tarjoaa käyttäjilleen välittömiä etuja. Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen – ohjelmisto ja sävykaavat päivittyvät itsestään. Enää ei tarvitse odotella harvoin tulevia DVD-päivityksiä, eikä päivityksiä tarvitse itse asentaa. Käytössäsi on siis aina uusimmat versiot ohjelmista ja sävykaavoista. Lisäksi ohjelmiston varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti. Jos laitteisto vaurioituu, niin saat omat tietosi palautettua helposti ja nopeasti. Saat myös tuotepäivityksistä tiedon automaattisesti ja nopeasti, kaikki hoituvat saman ohjelmiston ja käyttöliittymän kautta.

Mikäli internetyhteyttä ei ole saatavilla, voidaan Color Control Center asentaa silti koneelle ja käyttää sitä kuten vanhaa sävyhakuohjelmistoa. Ohjelmiston käyttöä on parannettu entisestään, joten pääset silti nauttimaan uusista toiminnoista. Internetyhteys voidaan myös lisätä myöhemmin, ja tällöin kaikki ominaisuudet saadaan käyttöön.

Tiedot säilyvät pilvipalvelussa

Uusia sävytyökaluja voidaan käyttää miltei kaikilla laitteilla, mukaanlukien tabletit ja älypuhelimet. Pilvipohjainen ohjelmisto on selkeä etu asiakkaille, erityisesti isommille maalaamoille. Maalarit pääsevät kaavoihin käsiksi missä vain, ja omia kaavoja voidaan jakaa helposti yrityksen eri toimipisteiden välillä. Lisäksi käytettäessä ohjelmassa olevia työn- ja varastonhallintaa, saadaan nämäkin tiedot jaettua yrityksen eri toimipisteiden välillä. Ohjelmien suunnittelussa on panostettu helppokäyttöisyyteen.

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn