09.12.2016

KOYO-laakeriyksiköt varasto-ohjelmaan

Varastovalikoimamme on täydentynyt. Varastomme tarjoaa tällä hetkellä mm. UCP/UCF/UCFL/UCT-laakeriyksikkömallit JIB-tuotemerkillä (Etelä-Korea) sekä kiinalaisena standardiversiona.

Tämän lisäksi olemme hankkineet merkittävän perusvaraston JTEKT:n (Japani) KOYO-laakeriyksikkönimikkeitä.

Samalla KOYO on uudistanut UCP-mallin rakennetta, mikä parantaa ao. laakeriyksikkömallin kapasiteettia ja luotettavuutta. KOYOn uusi JHS-3i -malli sisältää kolme oleellista parannusta: pesärakenteessa, tiivistyksessä ja voitelussa.

Valupesän kevennysten optimointi on lisännyt rakennelujuutta n. 30 %, ja kuitenkin samalla alentanut kokonaispainoa 7 %.

Uudessa huulitiivisteratkaisussa voitelurasva ohjautuu tehokkaasti vierintäpinnalle parantaen voitelukykyä ja siten myös laakeroinnin kestoikää. Tiivistysteho epäpuhtauksia vastaan on oleellisesti parempi (noin kaksinkertainen) kuin perinteellisellä ratkaisulla. Kuitenkaan tiivistyksestä aiheutuva hankauskitkamomentti ei ole kasvanut.

Perusrasvana käytetään peruslitiumrasvan sijasta NLGI 2-luokan litiumkompleksirasvaa, jolla on laaja käyttölämpötila-alue ja joka mahdollistaa vaikeatkin käyttöolosuhteet: vaihtelevat nopeudet, kosteat olosuhteet, tärinän ja iskumaiset kuormitukset.

KOYO-JHS-3i -esitteestä saa lisätietoa uudesta UCP-sarjasta. Tutustu esitteeseen tästä.

Jaa uutinen

Twitter Facebook LinkedIn