Automaaliammattilaisen tuotteet ja palvelut

Kaavamme maalaamon menestykseen — Kokonaisuuden hallinnalla laatu ja tuottavuus huippuunsa.

Vahvin tekninen osaaminen apunasi

Meillä on oikea kaava onnistumiseen. Kerralla kuntoon on aina tehokkainta. Tämä ajatus toimii meillä punaisena lankana kaikessa tekemisessä, puhutaan sitten tuotevalinnoista tai työmenetelmistä.

Koulutusmaalaamo Malmilla

HL Group Oy:n koulutusmaalaamo tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada alan viimeisintä tietotaitoa. Koulutusohjelma sisältää vakiokursseja sekä tuotekohtaisesti että eri työmenetelmistä. Lisäksi annamme koulutusta myös käytännön sävytyksestä sekä siihen liittyvien laitteistojen käytöstä.

Tutustu koulutusmaalaamoon

Selaa koulutuskalenteria

Tehokkuutta maalivalinnalla

Testasimme mitä automaalausjärjestelmän valinta merkitsee tehokkuudelle. Vertasimme tuotettamme toiseen markkinoilla olevaan maalausjärjestelmään. Lopputulos yllätti jopa meidät.

Lue testistämme

Kaavat myös pilvessä

Sävykaavat ja mittalaitteet ovat tärkeä osa toimivan maalaamon kalustoa. Järjestelmämme hyödyntää pilvipalveluita, joilla omat kaavat saadaan tallennettua ja jaettua hallitusti jopa eri toimipisteiden kesken. 

Verkkokauppa palvelee

Maalit, laitteet, suojausvälineet sekä paljon yleistuotteita. Aina helposti saatavilla, silloin kun sinulla on aikaa tilata.

hlweb.fi

Saat meidät aina kiinni

Kanssamme et jää yksin. Automaalitiimimme on sen verran kattava, että yllättävissäkin tilanteissa olemme nopeasti apunasi.

Automaalien asiakaspalvelu
p. 0207 445 363

Selaa tuotteita

Viiden tähden oppimiskokemuksia

Vahvat tuotteet ja huippuunsa hiottu osaaminen. Koulutamme, opastamme ja tehostamme. Lue miten automaalarit ovat kokeneet koulutuksemme annin.

Lue arvosteluja